Groeëte Breuker Vastelaovesoptoch (1)
Groeëte Breuker Vastelaovesoptoch (1)

Groeëte Breuker Vastelaovesoptoch (1)

Es de geis d’r mer is

bVision & Photography

Op carnavalsmaandag vertrekt ieder jaar de Groeëte Breuker Vastelaovesoptoch voor een rondje door Gebrook. De start vanaf de markt maakte al duidelijk dat het een bijzondere mooie optocht werd. Veel publiek, en veel daarvan ook verkleed. Ik ging uiteraard herkenbaar als fotograaf, maar voor de start van de optocht, was ik al verkleed (no-way geen pictures). Vandaag deel 1, morgen deel 2 en donderdag het trafohuisje. De foto’s zijn een kleine selectie van wat er te zien was in de optocht.

Onderstaande afbeeldingen zijn aanklikbaar

Mochten er mensen zijn die deelgenomen hebben aan de optocht en die deze foto’s willen hebben, laat gewoon even een berichtje achter

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

19 Comments

  1. Vastelaovesoptoch, zelf met een flinke slok op spreek je Vastelaovesoptoch nog goed uit.
    Leuke foto’s Sjoerd, vooral de dame in het groen staat er spontaan op. Hans

    @ Willemijn is zeker erg enthousiast en de wandelaars ook.

  2. Mooi zo’n optocht, vroeger ben ik wel eens met mijn vader gaan kijken, waar wij woonden was geen optocht, het carnaval werd meer gevierd in plaatsen tegen de Belgische grens aan daar gingen we dan kijken.

  3. Het was gisteren beter weer dan zaterdag met de Kinderoptocht. Ik woon sinds een half jaar in Hoensbroek, leuk om te ervaren hoe het leven hier in het zuiden gaat. Ik heb bij de Kinderoptocht 2 uur rondgelopen om vanuit verschillende plekken de stoet te bewonderen – en was uiteindelijk door-en-door nat. Omdat ik maandag gewoon moest werken, heb ik de Grote optocht deels vanuit het Breuker Hoes kunnen bewonderen. Wat een feest! En mooie foto’s Sjoerd!

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.