Spanning in Goes (wie het kleine…)
Spanning in Goes (wie het kleine…)

Spanning in Goes (wie het kleine…)

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

Ik weet niet meer waardoor, maar op de een of andere wijze was ik getriggerd door een Trafohuisje aan de Bergweg in Goes. Nu is Goes voor mij alleen maar goed bereikbaar als ik op vakantie ben in Zeeland, maar ik wist dat John van het blog “Naastmijnschoenen” daar regelmatig kwam. Op mijn verzoek heeft hij dit huisje dan ook op de foto gezet, met nog een bonus voor de volgende week. Het is een klein maar dapper huisje wat vanaf de Bergweg maar op een manier op de foto te zetten was. John schreef dan ook: Hoi Sjoerd, Bergweg 100 op de foto. Slechts een foto, want meer was eigenlijk niet goed mogelijk. Niet erg hoor, ook deze huisjes horen in mijn verzameling, dus toch bedankt voor je moeite om dit transformatorhuisje op de foto te zetten.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

14 Comments

  1. In Amsterdam is veel rumoer m.b.t. nieuwe en grotere gebouwen.
    Gevaar voor de gezondheid duikt steeds meer op. Maar ook wordt er geklaagd over verdwijnend groen en lelijke uitzichten.

    Misschien moeten meer Amsterdammers jouw blog gaan volgen?

    Vriendelijke groet,

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.