Zwemkabouter
Zwemkabouter

Zwemkabouter

bVision & Photography

Afgelopen weekend heeft onze kleindochter Jeslynn haar zwemdiploma C gehaald. En daar zijn we best trots op. Net na haar 7e verjaardag. Volgens mij kon ik nog helemaal niet zwemmen toen ik zo oud was. Zwemlessen waren toen niet te betalen en we moesten het ons zelf maar leren. Niets mis mee hoor, het lukt me nog steeds, ook zonder diploma

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

19 Comments

 1. Wat goed zeg, Jeslynn heeft haar C diploma zwemmen gehaald.
  Dat verdiend een felicitatie voor deze presstatie.
  Dat heeft ze goed gedaan, toen ik zo oud was had ik nog geen zwemdiploma en C heb ik al helemaal nooit gehaald. Hans
  Ot. Je verzoekje ligt op het log Bankje voor de volgende show.
  De shows staan allemaal op: https://logbankje.nl

 2. Felicitaties voor Jeslynn, knap hoor want het C diploma is écht geen kleinigheid. Wat kunnen ze dan al veel dat ik nu nóg niet kan, alleen met een koprol vanaf de kant het water in….. ik doe het ze niet na!

 3. Oh, wat leuk en knap, zwemdiploma C op haar leeftijd. Wij hebben thuis allemaal zwemmen geleerd (gezin met elf kinderen), deels van school uit en deels zelf betaald door mijn ouders. Waar ze het geld vandaan haalden weet ik nu nog niet maar het was nodig, we woonden aan de kust.

 4. Knap gedaan hoor, gaat ze nog verder of is C haar ver genoeg. Ik ga zo weer zwemmen , maar ik heb geen enkel diploma, mijn vader heeft me leren zwemmen in de Schelde. Fijne maandag gewenst.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.