Omdat het gisteren lente was
Omdat het gisteren lente was

Omdat het gisteren lente was

Vandaag even een tussendoortje, het was gisteren rustdag voor mij na alle werkzaamheden die niet helemaal liepen zoals we gewend waren. We moesten er weer even inkomen, maar daarom niet getreurd. Ondanks een rustdag was de dag toch helemaal bezet, dat heb je wel eens. Boodschap hier, boodschap daar, even wat installeren, ik moest koken gisteren, vandaag overigens ook. En dan is een dag voorbij voor je het in de gaten hebt. Daarom moet u het vandaag even doen met een voorjaarsplaatje, niks mis mee toch…

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

15 Comments

 1. De lente gaat maar door de wilgenkatjes worden al volwassen.
  Een rustdag is ook belangrijk, gelukkig is het berichtje gelezen.
  Morgen ook weer naar buiten naar Den Haag, denk aan nederpop. Hans

 2. Helemaal niets mis met zo’n mooie voorjaarsfoto, voor we het weten is het weer zomer, de zon is haar best weer aan het doen in wolkeloze lucht. Hopelijk blijft het zo’n mooie dag vandaag. Fijne dinsdag gewenst.

 3. Ik vind het altijd wel lekker om even te kunnen koken. Gedachte even lekker los maken. Ik hoop voor je dat je weer een beetje bent uitgerust. Het begint buiten weer uit te lopen. Het frisse van de lente komt er weer aan.

  Love as always
  Dimario

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.