A few days later
A few days later

A few days later

bVision & Photography

Ach ja, een paar dagen geleden plaatste ik de foto’s van een eend op het dak. Maar wat schets mijn verbazing, na een paar dagen is de eend er weer. Weliswaar op een ander dak, een paar huizen verder, maar volgens mij wel dezelfde eend. Zou ergens op het dak soms een vijvertje zijn ontstaan of… Vreemd vind ik het wel.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

17 Comments

  1. Wij hebben hier flink wat nijlganzen. Die hebben duidelijk een voorkeur voor hoge bomen die afgetopt zijn. Laatst zat er 1 op het dak van een poldermolen. Beest maakte een herrie, als of ie een soort verkeersleider was.

  2. De kans is groot dat pa aan het verkennen is om daar een nest te gaan bouwen.
    Wel lastig voor de jongen, die moeten ook een keer naar beneden. Hans

    @ de verkeersregelaars hadden wel schik samen.
    Ja, Flip is een goede hulphond 🙂

  3. Misschien heeft hij daar een nest in de buurt, er zijn eendensoorten die in een holle plek in een boom nestelen. Ik zag ze bij ons in de buurt al eens met een nest in een boom op een meter of tien hoogte. Ze kunnen tot zo’n 18 meter hoog nestelen dus misschien staat er áchter die huizen wel een geschikte boom. Al weet ik niet of deze soort dat ook doet. Een muskus eend eend kán het maar dis is geen muskes eend .

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.