Fiat 600 e
Fiat 600 e

Fiat 600 e

bVision & Photography

Het kwam niet echt uit, de eigenaar van deze mooie Fiat ging er net vandoor voordat ik mijn mobiel startklaar had om foto’s te maken. Met een beetje geluk kon ik nog twee foto’s maken van deze vluchtende Fiat. De auto is een Fiat 600 e uit 1972. Er staat wel Abarth op, maar de Abarth was in 1972 niet meer te koop. Dit wil uiteraard niet zeggen dat het geen geinig autootje is. Hij stond hier naast een modernere uitvoering van de Fiat 500 (met een 1250 cc motor).

 • Merk: Fiat
 • Kenteken: 27-37-UX
 • Model: 600 E
 • Type: Oldtimer
 • Kleur: geel (RDW)
 • Bouwjaar: 1972
 • Aantal cilinders: 4
 • Vermogen: 18kW (24 pk)
 • Motorinhoud: 633+ cm3
 • Brandstof: Benzine
bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

13 Comments

 1. Het blijven leuke autootjes. Heb zelf een keer de spaanse uitvoering van Seat voor de lens gekregen. Daarvan openden de deuren nog andersom. Hier rijden ook wat ‘Abarths’ rond, die ik er van verdenk dat ze alleen wat stickers e.d. hebben aangebracht. Als ik ze opzoek bij de RDW, dan staat er Fiat als merk

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.