Effe schetsen
Effe schetsen

Effe schetsen

bVision & Photography

Soms heb je wat in je hoofd zitten, maar dat komt er niet zo goed uit, mij helpt het dan om het op papier te zetten. Dat de uitvoering meestal anders is dan de tekening maakt me niets uit, ik heb dan iets om mee te starten. Ik miste namelijk wat ruimte om mijn Lego-modellen kwijt te kunnen. We hebben nog wat ongebruikte ruimte op de bovenste etage boven de trap waar toch niemand kan komen. We hadden al eens gekeken naar een kast voor op het plateau, maar dan kregen we de deuren niet meer open. of konden er zelf niet meer inkomen. Een kast op maat werd een dure aangelegenheid, dus dan zelf maar eens even puzzelen. Het resultaat ziet u hieronder. Meer dan 3 meter opstellingsruimte.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

20 Comments

  1. Het is altijd een feest om zo’n tekening te zien waar je jezelf in herkend, eerst meten en weten.
    En dan soms alles toch anders doen, maar dat ter zijde.
    De opstelling is zo wel erg leuk geworden.
    Het zijn net kleine werelds op zich zelf. Hans

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.