Mini Clubman Estate
Mini Clubman Estate

Mini Clubman Estate

bVision & Photography

Schitterend toch deze Mini Clubman welke Hans Bank, van het bekende Logbankje op de foto heeft gezet. Hij stond zomaar naast de auto welke afgelopen week op Rusty Sunday te zien was. De Mini van vandaag is een redelijk uniek exemplaar in tegenstelling tot de mini 1100 welke rechts op een van de foto’s staat (Mini 1000 uit 1988). Het is meer een manusje van alles en werd aan de overkant van het Kanaal vaak gebruikt om boodschappen, bloemen en meer van al dat kleingoed rond te brengen. Uiteindelijk belandde de meeste van deze modellen dan ook uitgeleefd op de scrapyard. Alleen de echte liefhebbers waren er zuinig op. De Mini Clubman werd in 1969 geïntroduceerd. De Mini Clubman had een totaal andere neus dan de originele Mini. Die Clubman-neus was veel hoekiger en een decimeter langer. Deze gaat als rariteit de virtuele garage in.

  • Merk: Mini
  • Kenteken: GG-73-DL
  • Model: Clubman
  • Type: Estate 1100
  • Kleur: bruin (kenteken)
  • Bouwjaar: 1980
  • Aantal cilinders: 4
  • Vermogen: 33 kW (45 pk)
  • Motorinhoud: 1093 cm3
  • Brandstof: Benzine
bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

10 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.