Spanning in Aardenburg
Spanning in Aardenburg

Spanning in Aardenburg

Het tweede trafohuisje van Bettie van haar weblog Bertiebo ligt in Aardenburg in de Bogaerdstraat. Het is een mooi wit chic huisje. Het staat zo dat je aan een foto genoeg hebt. Meerdere voegen niets toe. Aardenburg, gemeente Sluis is een van de oudste stadjes in Zeeuws Vlaanderen. Zelfs de Romeinen woonden al in Aardenburg (anno 174). Resten hiervan zijn nog altijd in het oude dorpje te bewonderen. Maar ook daar heeft de vooruitgang plaatsgevonden en heeft men alle mogelijke voorzieningen voorhanden…

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

16 Comments

  1. Een mooie bijdrage aan de Zeeuwse trafohuisjes, die ik heb meegemaakt waren altijd betonnen nieuwbouw trafohuisjes. Hans

    @ de muziek waar we mee zijn opgegroeid blijft het mooist.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.