Maar het wordt anders
Maar het wordt anders

Maar het wordt anders

bVision & Photography

Nee, geen afbraak maar renovatie van dit pand in Geverik, gemeente Beek(Zuid-Limburg). Het lijkt alsof alles vervallen is aan dit pand, maar niets is minder waar. Maar je moet eerst iets afbreken om het weer origineel te krijgen. Links ziet u wat groenbedekking op de muur. Dat blijkt bij nader inzien een perenboom te zijn die langs de gevel van het huis groeit, en die ziet er alles behalve verwaarloost uit. De onderstaand foto is hiervan het bewijs. Ik was nog niet zo onsportief om hier de oogst met een peer te verminderen, maar ik moest me beheersen. Als iedere wandelaar dat doet is zo’n boom zo leeg.
Ook wat anders is het met mijn site gesteld. Maanden, nee jaren wilde ik hier een hele specifieke kleur op hebben, ik kon de kleuren die erbij pasten echter niet vinden. De vorm en het thema van de site zijn prima. Maar de kleuren waren altijd van iemand anders geleend. Niet echt mijn eigen kleuren al kwam het vaak dicht ib de buurt. Welke kleuren ik wel mooi vind ziet u vandaag. Gisteren heb ik nog wat aanpassingen gedaan en ik vind het resultaat goed. Maar dat vind ik en uiteraard mag iedereen er iets (anders) van vinden…

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

18 Comments

 1. Wel mooi oude stenen, daar wordt wel weer mooi.
  De perenboom heeft mooie peren, gezonde omgeving.
  Zo is het je gelukt om je blog helemaal naar je eigen stijl in te richten, de kleuren zijn wel rustgevend. Hans

  @ Tom Mulder is aan een zware hersenbloeding overleden, maar ik mocht hem ook graag horen.
  Je verzoekje ligt op het log Bankje voor de volgende show.
  De shows staan allemaal op: https://logbankje.nl

 2. Ria van Felius

  Het ziet er goed uit, lekker rustig, wel wat donker. En ja als je met de muis op de witte letters gaat staan worden ze groen, anders zijn ze niet leesbaar voor mij tenminste. Af en toe wil een mens eens iets anders.

 3. Als jij er tevreden over bent, dan ben ik het ook. Het ziet er mooi en strak uit, daar gaat het om. Daar komt bij dat ik over het algemeen ‘door een kleurstelling heen kijk’, het gaat mij voor al om de inhoud. En die is hier over het algemeen ook mooi en keurig verzorgd.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.