Spannning in Jerusalem
Spannning in Jerusalem

Spannning in Jerusalem

bVision & Photography

Ik zal jullie niet langer in spanning laten, de druk van de ketel halen en om maar meteen in huis te vallen, deze distributie trafo staat bij een toilet. Heel ver weg in Jerusalem. Hij is op de foto gezet door Di Mario van zijn weblog Di Mario.info terwijl hij op vakantie was in Israël.. Hij schreef hierbij het volgende:
Deze foto is in de nacht gemaakt iets over tweeën. We waren bij de muur en ook daar is dus stroom nodig. Deze trafo, wat natuurlijk niet echt een huisje is, vind je bij de toiletten van de mannen.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

18 Comments

  1. Toen ik bij die muur was, heb ik het niet gezien, logisch want daar zoek je er niet naar. Ik was ook niet in de buurt van de ‘Heren’ geweest geen idee waar die waren, trouwens de ‘Dames’ heb ik daar ook niet bezocht.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.