Toen is het gezeik begonnen
Toen is het gezeik begonnen

Toen is het gezeik begonnen

Tien jaar is het alweer geleden dat ik met Luc Perneel, voor velen wel bekend als blogger, op bezoek ging in Maastricht. Daar ergens heb ik toen deze foto “geschoten”. Ik heb nog wel een vermoeden waar, maar met zekerheid kan ik het niet zeggen. Toch leuk om af en toe eens in je archief te kijken op een ingelaste rustdag. In Houthem zijn we afgelopen zaterdag met de afwerking van de derde slaapkamer begonnen, nu de laatste slaapkamer nog afwerken. Voor de kleinste van het gezin. Nog een paar weekjes en het moet voorlopig klaar zijn. In enkele slaapkamers is ook al aan de inrichting begonnen, na een jaar bezig te zijn in veelal de weekends wordt het ook tijd.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

17 Comments

 1. Het einde van de verbouwing is in zicht, je kunt straks tevreden terug kijken.
  Moet je een paar dagen weggaan en blaasproblemen hebben, na een operatie.
  Werden heel wat eurootjes gebruikt in die dagen. Hans

  Ot. Je verzoekje ligt op het log Bankje voor de volgende show.
  De shows staan allemaal op: https://logbankje.nl

 2. De genoemde blogger ken ik niet, maar terug kijken in m’n eigen logjes doe ik heel regelmatig.
  Ik durf wél te zeggen dat de foto niet op mijn toilet gemaakt is, ondanks mijn koninklijke imago mag het bij mij nog gewoon gratis. 😉

 3. Heerlijk zo’n bakje om je 50cent in te doen, als je dan nog niet koninklijk gaat plassen dan weet ik het ook niet hoor. Alleen mocht W-A langs komen, dan vraag ik me af of hij wel dat geld bij zich zal hebben 😉

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.