Zeg ken jij…
Zeg ken jij…

Zeg ken jij…

Vandaag even een korte, ik was pas laat thuis gisteren, en was eigenlijk aan wat rust toe. Ik trof zaterdag een plaatje aan in mijn archief en ik dacht, laat iedere een een gokje wagen. De foto is 13 jaar geleden gemaakt, maar waar…

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

21 Comments

  1. Dacht ik ook Zierikzee, maar ik ben maar gaan zoeken op afbeelding en de Grote kerk van Gorinchem lijkt wel heel veel op de kerk in jouw foto. Hans

    Ot. vandaag maar een beetje zon, word je ook een beetje blij van.
    Je verzoekje ligt op het log Bankje voor de volgende show.
    De shows staan allemaal op: https://logbankje.nl

  2. Ik wilde al schrijven dat moeten we John vragen, jouw omgeving herken ik er niet in iig. Die witte strepen qua kerk ken ik meer uit mijn omgeving (Brabant zuid oost) hoewel de Laurenskerk het ook heeft. Het bord zou een hint naar Zeeland kunnen hebben, maar hangen aan kramen die door heel het land te vinden zijn. Ik heb geen idee, ik kan de kerk iig niet vinden in Scheveningen.

  3. Lekker mosselen, tegenwoordig eet ik ze niet zo vaak, want om in je eentje een pan mosselen klaar te maken, is te doen, maar ik mis de gezelligheid van samen mosselen eten. De verschillende sausjes op tafel het verse stokbrood erbij en zelfs de bak voor de lege schelpen. Nu koop ik bij de visboer wel eens gekookte mosselen om die thuis op te bakken en met een kerriesausje en een boterham te nuttigen.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.