Kerst op ons terrasium
Kerst op ons terrasium

Kerst op ons terrasium

Met de kerst verwachten we wel wat drukte met kinderen en om daarvoor nu de kamer in kerstsferen te brengen leek ons wat ver gaan. Een boom paste er toch niet in en een paar kerststukjes vind ik ook prima. Maar voor een lichtboom en een kerstdorp op ons terrasium is wel plaats genoeg. We kunnen er van de woonkamer en keuken zo op kijken en het geeft vooral al het donker is best wel wat sfeer, en ach zo wordt het oude dorp ook weer eens in de schijnwerpers gezet en hebben de kinderen ook wat om naar te kijken.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

16 Comments

  1. Kakel

    Dat is toch hartstikke gezellig? Kerst staat of valt niet met een boom. Ik kan het weten want wij hebben er ook geen. Wij zijn gewoon heel erg gezellig van onszelf. Net als jij (-:

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.