De ratrace
De ratrace

De ratrace

Vandaag trekken we ten strijde, de laatste boodschappen halen voor de kerst, tenminste als er nog iets over is. Gezien de afgelopen jaren verwacht ik dat ik ernstig rekening ermee moet houden dat er een ware veldslag zal ontstaan bij de verschillende supermarkten. Het boodschappen lijstje is klaar, maar ik vrees dat er nog een stukje improvisatie bij komt kijken als er producten op of niet aanwezig zijn. Battledress aan, raceauto klaar en ho ho ho…

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

19 Comments

  1. Mooi nog een papieren boodschappenlijstje, zag er vrijdag ook veel mensen mee rond lopen in de buurtsuup.
    Toen was het redelijk rustig, van vandaag weet ik het niet.
    Ook fijne Kerst en een gelukkig en gezond Nieuwjaar. Hans

  2. Frank103

    De supermarkten zijn hier met kerst ook open, de schappen puilden uit met gourmetschotels en rollades etc, geen enkele reden om vooraf al veel te halen. Wel vallen de hoeveelheden op je lijstje me op, 1 sinaasappel? Die gaan hier per zak. De bosuitjes etc gaan ook per verpakking.

  3. Het is natuurlijk ook niet echt verstandig om dat op de laatste dag te doen. Dat heeft mijn eega in de week voor de kerstdagen toch net wat slimmer aangepakt, zij heeft ervoor gezorgd dat de buit hier al binnen. Desalniettemin veel plezier en succes gewenst.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.