De letste rusty sunday.
De letste rusty sunday.

De letste rusty sunday.

Op de laatste dag voor de kerst doen we het ook rustig aan, de ratrace is gewonnen en we hebben alle boodschappen in huis, het bezoek kan komen en het werk kan beginnen. Vandaag even oefenen voor onszelf en daarna aan de bak voor de hele familie. In de tijd dat we gisteren aan het winkelen waren om de laatste versproducten binnen te harken zijn er geen slachtoffers gevallen, en na ons de zondvloed zoals ze wel eens zeggen. Ik wens u een fijne avond voor kerst. Tussen kerst en nieuwjaar wordt er niet geblogd op deze site. Ik heb me zelf een weekje pauze gegund om alle batterijen weer te synchroniseren en op te laden.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

19 Comments

 1. geniet van deze dagen samen met je familie en wie je lief is
  tot….
  ★˛˚˛˛°★.˛*. ★Prettige.°¨¨¨.★.˛°˛.★˚˛*°*★* ˛.
  ˛°_██_*.★ *./ \ .˛ ★.˛ ★.˛.*Feestdagen*★
  ˛ (´• ̮•)*.。*/♫.♫\*˛.* ˛_Π_____.˛。 ★.˛ ★.˛˛* .
  .°( . • . ) ˛°./• ‘♫ ‘ •\.˛*./______/~\*. ˛*.。˛* ˛
  *(…’•’.. ) *˛╬╬╬╬╬˛°.|田田 |門|╬╬╬╬╬*˚ .

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.