Spanning in Den Haag
Spanning in Den Haag

Spanning in Den Haag

bovenstaande afbeeldingen zijn aanklikbaar

Nu is er altijd wel spanning in den haag, maar dat gaat veelal over de politieke strubbelingen in ons land. Maar deze spanning gaat over de distributie van stroom aan het Scheveningse veer in Den Haag. Daar trof Bettie van haar weblog Bertie(bo) het op de foto staande trafohuisje aan. Op zich niets bijzonders, het standaard betonnen blokkendoosje, maar op het trafohuisje is heel mooi verwoord waar het trafohuisje staat, en wat er zo bijzonder is aan deze plek. En dat laatste maakt ook dit huisje weer bijzonder.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

16 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.