Spanning bij de bron in Bocholtz
Spanning bij de bron in Bocholtz

Spanning bij de bron in Bocholtz

bVision & Photography

Dit trafohuisje kwam ik tegen bij de bron t-sjtee-putsje, in Bocholtz(Simpelveld). Uiteraard ook een bron, maar dan voor de electriciteit in de omgeving. een trafohuisje, zoals een trafohuisje moet zijn. Eenvoudig, robuust en doen wat het moet doen. Het ligt hier in een schitterende heuvelachtige omgeving.
Bocholtz ligt in een historische vooral romeinse omgeving waar enkele Romeinse villa’s zijn opgegraven, en in 2003 vond een boer in zijn akker aan de Rouwkoulerweg een Romeinse sarcofaag. Eigenlijk is het een stukje niet Nederlandse omgeving tegen de Duitse grens aan met zelfs net zoals Vaals, een eigen dialect.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

11 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.