Artwork met AI(1)
Artwork met AI(1)

Artwork met AI(1)

Het produceren van digitale kunst is een uitdaging op zich en er zijn diverse programma’s die je daarbij kunnen helpen. Je kunt uiteraard gebruik maken van alleen AI (Artificial Intelligence) maar dat is geen goede optie, want dan is het resultaat onvoorspelbaar. Beter is het om in advanced mode AI te vertellen wat je wil hebben en op die wijze een voorspelbaar resultaat te krijgen. Dat vraagt wel dat je de taal begrijpt waarmee het programma een beeld produceert. Je moet veel specifieke Engelse woorden leren m.b.t. beeldverwerking. Vaak maak je tot wel 40 beelden voordat je het resultaat krijgt wat je wil hebben.
De onderstaande afbeelding heeft heel wat denkwerk gekost. De meeste tijd zit overigens in het leerproces.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

18 Comments

  1. Pingback: ChatGPT voor beginners - Huisvlijt

  2. Uit wt je schrijft maak ik wel op dat je het niét voor je gemak hoeft te doen, maar het is misschien een oplossing als je zelf niet zo creatief bent met tekenen. Jij zou dit ook wel zelf kunnen maken zonder AI

  3. Frank

    Zo kun je wel een schilderij maken wat helemaal bij je eigen smaak en interieur past, en ook al heeft AI het gemaakt het blijven unieke dingen. Zelf heb ik met AI afbeeldingen getest en iedere keer daarbij gevraagd de stijl van een bepaalde kunstenaar te gebruiken, Gustav Klimt. Zelfde vraag leverde steeds andere resultaten maar ook hele mooie dingen

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.