Een trafohuisje in Simpelveld
Een trafohuisje in Simpelveld

Een trafohuisje in Simpelveld

bVision & Photography

Na een bezoek aan de ZLSM om naar treinen te kijken reed ik toevallig langs dit trafohuisje in Simpelveld. Ik vond het zo mooi, maar helaas stond er een busje voor waardoor ik alleen deze foto kon nemen. Het ligt aan de Bulkemstraat, de weg van Simpelveld richting Eys. Heerlijk omgeven door het groen aan beiden zijden en keurig onderhouden en bewaking uiteraard. Een trafohuisje in showroomstaat…

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

17 Comments

  1. Mooi dubbel huisje en ik zie dat er ook een bewaker naast woont , al kan die vanachter zijn hek niet veel anders doen dan blaffen vrees ik. Nou ja wie breekt er in, in een trafohuisje?

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.