Raar
Raar

Raar

Het overkomt me niet vaak, maar deze keer had ik een foto gemaakt waarop ik thuis verbaast keek naar het resultaat. Die twee lammetjes vertederde me en mochten voor mij wel op de foto zonder dat ik daar verder plannen mee had, sterker nog, ik zou de foto nooit geplaats hebben. Maar thuisgekomen bladerde ik door de foto’s en zag toen pas dat het grote schaap helemaal ingesnoerd was met banden. Heeft iemand enig idee of dat een doel heeft…

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

21 reacties

  1. Kakel

    Vermoedelijk is het een ram met een stempelkussen. Zo ziet de boer/boerin welke ooi hij heeft gedekt. Vreemd, want dat gebeurt meestal later in het seizoen (de eigenaar wil rond februari lammeren, en er lopen lammeren tussen. Het kan dus ook iets anders zijn.

  2. Dat vroeg ik mij dus ook gelijk af.
    Ik was van plan bij iedereen te reageren voor ik zometeen het vliegtuig instap, maar als je naar de blogs van afgelopen dagen kijkt begrijp je dat ik het niet redde. Sterker nog moet nu razendsnel mijn rolkoffertje inpakken en dan de deur uit 🙂 Ik ga wel bij iedereen bijlezen in de vakantie en heeeeeeel misschien klein blogje maken.

    1. Ria van Felius

      dat is mijn idee ook Rietepietz. En als er lammetjes zijn lopen daar zeker de rammen niet bij en moeder schaap loopt dus nooit met zo’n stempel, want geen ram. Ik zou eens even bij die boer langs gaan Sjoerd.

  3. Ook ik heb geen idee, ik ken ook geen schapenhouders dus ik kan het ook niet vragen. Wanneer je het te weten komt, zet het dan in je blog, want ik denk dat ik niet de enige ben die nieuwsgierig is naar het waarom van die jas

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.