Een das of een vos
Een das of een vos

Een das of een vos

bVision & Photography

Soms moet ook ik even genieten van het Limburgse Heuvelland. Nee niet over de weg, maar in de bossen. Zo ligt er een stuk verloren grond tussen Voerendaal en Ubachsberg, vlak bij de Kunrader steengroeve. Meer zeg ik niet over de vindplaats. Het is een stuk bos waar de natuur nog even zijn gang mag gaan en de paden niet echt paden zijn, maar eerder een survival route. Daar vond ik ook het onderstaande hol. Ik heb thuis even moeten opzoeken wie daar woonde, een vos of een das. Zeker weten doe je dat nooit. Als de nood aan het dier komt maken ze wel eens gebruik van bestaande woonruimte. Maar voor zover mijn kennis rijkt, ga ik er vanuit dat dit een vossenhol is.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

18 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.