Volkswagen
Volkswagen

Volkswagen

bVision & Photography
bVision & Photography

De Keverclub Nederland afdeling Limburg organiseerde afgelopen zondag een kevertreffen in het schutterspark te Brunssum. natuurlijk moest ik daar dan ook even naartoe. Was het de zaterdag de hele dag regenen, zondag viel het in de voormiddag even mee, het was in ieder geval even droog. Daar trof ik ook deze kever aan. Dit type en deze kleur hebben we zelf ook gehad. Al was het destijds een opgereden kever waarbij een deuk in het dak zat. Die kon je eruit duwen, maar bij de eerste hobbel kwam die weer terug. Maar rijden als de beste. De auto op de foto heeft inmiddels de leeftijd van 60 jaar bereikt en zo te zien kan die nog wel even mee. Uiteraard waren er ook andere modellen, en echte beauty’s, maar die bewaar ik voor later.

merk
Volkswagen
model
kever 1200
type
11
kenteken
PM-11-37
Kleur
blauw(vlgs RDW)
Bouwjaar
1964
aantal cilinders
4
vermogen
25 kW – 34 pk
cilinderinhoud
1184 cm3
brandstof
Benzine

Onderstaande afbeeldingen zijn aanklikbaar

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

14 reacties

  1. De eerste auto die mijn vader destijds kocht was precies zo’n blauwe kever, we hebben er echt van genoten. Soms zat ik liever in de ‘kattenbak’ achter de achterbank dan op de bank zelf. We hadden geen van allen veiligheidsgordels, ik geloof trouwens dat die in die tijd nog niet in gewone auto’s aanwezig waren.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.