Gedroogd-uitgedroogd
Gedroogd-uitgedroogd

Gedroogd-uitgedroogd

Nadat we vorige maand een nieuwe wasmachine nodig hadden dacht het broertje de warmtepompdroger ook dat die maar stuk moest gaan. Beiden waren uiteraard niet gepland en niet opgenomen in de begroting. Maar gezien de leeftijd was het wel te verwachten. En gezien de leeftijd was het te verwachten, destijds hadden we de warmtepomp droger aangeschaft om het milieu een beetje te ontlasten. Dat is ons goed bevallen dus hebben we nu ook maar een zusje van de wasmachine aangeschaft. Beide Samsungs staan nu gezellig naast elkaar. En als deze net zolang meegaan als de oude zijn we tevreden.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

22 Comments

  1. Frank

    Ik hoop voor jullie dat ze lang mee zullen gaan. De chaufeur van een grote webwinkel in Nederland kwam onze nieuwe wasmachine brengen en zou de oude meenemen voor de recycling. We hadden hem al klaargezet voor hem, hij zag de oude machine staan en zei: “5 jaar?”. Hetgeen wij niet anders konden dan bevestigen. Dat was het nieuwe normaal voor een wasmachine volgens hem.

  2. Een mooie nieuwe aanwinst, ik had een droger die is stuk maar als het niet regent, hang ik de was lekker buiten te drogen en in mijn eentje heb ik niet voldoende was om weer een nieuwe droger te kopen. Vroeger met man en kinderen was er wel gebruik voor.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.