Hakuna Matata
Hakuna Matata

Hakuna Matata

bVision & Photography

Het weekend stond gedeeltelijk in het teken van “The Lion King”. De dansschool van mijn kleindochter verzorgde een voorstelling in het Cultuurhuis in Heerlen, waar het verhaal van The Lion King werd verteld en uitgebeeld door de leden van dansschool Fame uit Spaubeek. Mijn kleindochter kwam vrijdag na school logeren en moest die avond naar de generale repetitie. Ik heb haar uiteraard gebracht en weer gehaald. De volgende dag waren er voorstellingen waarvoor we kaartjes hadden. Mijn dochter was de hele dag druk met het schminken van onder andere Jeslynn. Het was een fantastische ervaring. Foto’s maken ging helaas niet goed; het was te donker en we zaten te ver weg. Ik heb dus alleen een sfeerfoto en een foto van het schminken van Jeslynn. De rest zit tussen de oren…

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

18 Comments

  1. Frank103

    Ik heb de spiegelreflex wel eens meegenomen naar het theater om foto’s van het grut te maken, die kan dat beter dan een telefoon of compact. Maar geweldig wordt dat nooit , daar is het meestal te donker voor.

  2. De laatste keer dat ik een kleinkind zag optreden in de musical van school was voor hem een ongelukkige ervaring. Hij vond het maar niks. Jeslynn straat gelukkig heel iets anders uit. Leuk!!

  3. Heerlijk toch die kleinkinderen, ik geniet ook altijd van de mijne. Een tijdje terug heb ik nog een voorstelling van de oudste kleindochter gezien en genoten van alles wat er te beleven was. Voor vandaag een fijne maandag gewenst.

  4. Wat grappig! Ook ik was gisteren naar een voorstelling van onze kleindochters. Het was geweldig, maar ook ik heb alleen na afloop een paar foto’s kunnen maken! Jouw foto van Jeslynn is fantastisch

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.