De Oliemolen in Heerlen
De Oliemolen in Heerlen

De Oliemolen in Heerlen

Drie jaar terug is het al bijna weer dat parkstad bewoners een gratis zwembad voor de deur kregen en Hoensbroek zelfs aan een ramp ontsnapte toen een waterbufffer dreigde te bezwijken. Ook in Heerlen liep het in vele plaatsen mis, zoals ook bij de Oliemolen hier op de foto. Vier meter hoog stond het water bij bed & breakfast De Oliemolen. Dit door de overstroming van de caumerbeek en de waterbuffer voor de molen. De schade is nog altijd niet geheel afgehandeld, maar het is weer bewoonbaar en voor het grootste deel opgeknapt, zoals op deze foto te zien is.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

14 Comments

 1. Dat is wel heel veel water voor die oliemolen ik moet er niet aan denken om zoveel water hier te hebben. In 1953 was ik nog klein en vond het alleen spannend, maar toen hadden wij geen water in huis omdat we op een voormalige dijk woonden. Dus de huizen in onze straat stonden net wat hoger dan die verderop. Ik wens je een fijne donderdag toe.

 2. די מריו

  Dat is toch niet het water wat je in het zwembad wil hebben. Helemaal te voorkomen is het niet, maar wat minder tegels in tuinen zou al schelen.

  Love as always
  Dimario

 3. water is er overal genoeg, als ik hier achter de tuin in ga en ik kom achteraan, dan kan ik zelfs natte voeten krijgen
  en voor zo’n gebouwen is dat heel erg, ze leven er van, en wateroverlast is voor niemand goed
  Een @->- voor U.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.