Gaan als de bosbrandweer
Gaan als de bosbrandweer

Gaan als de bosbrandweer

bVision & Photography
bVision & Photography

Van Di Mario van zijn weblog Di Mario.info ontving ik de bijgaande foto’s van de Bosbrandweer Landrover(series ll). Deze auto stond te pronken voor zijn werk en hij moest hem gewoon op de foto zetten. Dit model is de opvolger van de succesvolle Land Rover Series l en werd van 1958 tot 1961 gebouwd. De Series 2 bestond in 88 inch (2200 mm) en 109 inch (2800 mm) wielbasis (short wheel base SWB and long wheel base LWB). De ronde styling was van de Rover’s chef ontwerper David Bache. Latere modellen hadden de koplampen meer naar buiten op de spatborden staan.

merk
Landrover
model
88
type
Oldtimer
kenteken
FD-14-63
Kleur
Rood (vlgs RDW)
Bouwjaar
1961
aantal cilinders
4
vermogen
72 pk (54 kW)
cilinderinhoud
2250 cm3
brandstof
Benzine

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

13 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.