AI-Art: mijn eigen Magazine
AI-Art: mijn eigen Magazine

AI-Art: mijn eigen Magazine

En och, waarom dan niet meteen een eigen magazine uitgeven met AI-plaatjes. Nee u kunt nog niet bladeren, dit is alleen een ontwerp. Weliswaar gemaakt met AI, maar toch. Veel woorden zal ik er niet aan verspillen, maar iedereen zal wel begrijpen dat er hier nu iedere donderdag een blog komt te staan met een ontwerp van mezelf. En natuurlijk hoeft u het niet mooi te vinden of geen kunst te vinden, maar wat is nog echt in deze tijd als zelfs onze wasmachine en droger werken met Artificial Intelligence.

bVision & Photography

Foto: AI-Art ©bVision.nl
Titel: My own magazine
Programma: Nightcafé studio
Average rating: nvt (best 5%)

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

17 reacties

  1. ria

    Ja, lekker bezig zijn is het belangrijkste! Ze heeft prachtig haar, altijd iets om jaloers op te zijn, maar wel weer vreemde handen. Ik kan er niets aan doen maar ik zoek bij AI altijd naar onvolkomenheden, of meer dingen die niet kloppen. Gefeliciteerd met je weekblad!

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.