Drie Ollies plaatsen een garagepoort
Drie Ollies plaatsen een garagepoort

Drie Ollies plaatsen een garagepoort

Het was een mooie avond toen drie heren besloten om een grote garagepoort te gaan vervangen H, R en S, allen uit H. Na een weloverwogen plan werd aan het eerste werk begonnen. De nieuwe garagepoort was afkomstig van de buren van H, en was loodzwaar. Dan maar de deur van het frame losmaken. Wat boutjes los maken van de deur, de poort uit het frame schuiven en klaar is Kees. Het frame kwam langzaam naar buiten en bleef vastzitten in de schoen van S. Met enige hulp en hilariteit van H en R kwam de schoen los van het frame en stapte S naar de andere zijde van het frame. Doordat de beide andere heren het stalen frame niet meer tegenhielden en een pas achteruit maakten kwam mede door de kracht van de spanveer het hele frame in beweging en sloeg met een klap tegen de enkels van R en tegen de teen en voet van H. Na veel gekerm en de liefdevolle woorden van de buurvrouw die lachend het tafereel in zich opnam en even later met de EHBO doos aankwam was het leed snel geleden. Met pijn vertrokken gezichten, ja ook die van S, die had lichte buikkrampen van het lachen, werd het werk bijna zonder ongelukken voortgezet. Alleen R werd nog eens getroffen en had een jaap in zijn hand, maar, eind goed al goed. De garagedeur hangt erin en doet ook nog wat die moet doen. De vrouw van H was tevreden. De foto is van N, de dochter van H. die het allemaal heel verbaasd in zich opnam. Drie Ollies hangen een garagepoort op, zou Ollie zeggen. Gelukkig was er niemand om een filmpje te maken, ik krijg alweer buikkramp als ik alles voor me zie…. (N staat voor Nadia uit H)

bVision Photography

28 Comments

  1. Hahaha, wat leuk geschreven. Gelukkig hebben alle drie de heren het overleefd, zij het met wat kunst en vliegwerk.
    Ik zoek nog hulp voor het plaatsen van een schutting. Is vast veiliger dan zo’n zware poort xD 😉

    Fijn weekend!

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.