Johnny Hoogerland, de held van de tour
Johnny Hoogerland, de held van de tour

Johnny Hoogerland, de held van de tour

bVision Photography

Wat heeft u gedaan in het weekend. Ik niets, nou ja dat klopt niet helemaal, de wekelijkse boodschappen moesten gedaan worden, we zijn even in Eindhoven geweest, hebben Roermond met een bezoekje vereerd, en hebben uiteraard naar de tour gekeken. Dat is de rondje fietsen waar alleen echte helden in mogen meedoen. Als je dus net je trui verdiend hebt, rijden ze je gewoon van de weg af omdat je geen Fransman bent. Ik vind het altijd al poepielink daar en dan gaat zo’n wagen volkomen onzinnig nog eens de kopgroep passeren en rijd gewoon op de renners in. Ik zou die vent die chauffeur was na afloop hartstikke dood slaan, niet dat dat helpt, maar je komt wel van je frustratie af… Voor mij zijn Johnny Hoogerland en Juan Antonio Flecha de helden van de dag. Ik ben blij de de groep die vooraan reed het ook gehaald heeft, ze hadden inclusief die twee de overwinning met recht verdiend.

bVision Photography

20 Comments

 1. Ik sluit me bij je aan. We zaten hier schreeuwend op de bank.
  Ergens vraag ik me ook af wat er allemaal gebeurd was wanneer er een Fransman aangereden was door een Italiaanse auto of Duitse auto.

 2. Sjoerd, ik word er nog woedend op, als ik er aan denk.
  Wat een ontzettend klootzak.
  Ontslaan en op water en brood zetten. Vre-se-lijk!!!!

  En ik vind, dat Johnny gewoon bovenaan gezet moet worden.
  Geef ‘m de gele trui, potverdikkeme…

  Groet van Marlou

  .

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.