Een smurfende zondag in Wroclav
Een smurfende zondag in Wroclav

Een smurfende zondag in Wroclav

Trafohuisjes bVision.nl

De bijdrage van vandaag staat in het teken van de vakantie van rené. Die heeft speciaal voor mij een aantal huisje vastgelegd in Wroclav hier beter bekent als Breslau. Een mooie historische stad in Polen. Op zijn vakantie aldaar heeft rené op een van zijn befaamde vouwfietstochten de onderstaande trafohuisjes vastgelegd. Niet dat ze zo bijzonder zijn, eerder alledaags, maar ze horen er ook gewoon bij als historie van deze gebouwtjes. Gelukkig is René niet de enige die aan me denkt. Ik heb er ook nog van de Mario en van Chantal liggen, en nog een een aantal tientallen van mijzelf. Maar niet alles tegelijk. René was zo vriendelijk om er de straatnamen bij te zetten. Zo kan ik voor mijn trafosite er alle gegevens aan toevoegen. Maar dat voor een keer later in de week. Voorlopig kan ik er alleen bedankt René aan toevoegen.

Trafohuisjes bVision.nl

Trafohuisjes bVision.nl

Trafohuisjes bVision.nl

Trafohuisjes bVision.nl

Trafohuisjes bVision.nl

Trafohuisjes bVision.nl

Trafohuisjes bVision.nl

14 Comments

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: