1962 MGB 50 Dutch Open 2012 Autotron Rosmalen
1962 MGB 50 Dutch Open 2012 Autotron Rosmalen

1962 MGB 50 Dutch Open 2012 Autotron Rosmalen

bVision Photography

Gisteren waren we op bezoek bij het 50 jarig bestaansfeest van de MGB, bij het Autotron te Rosmalen. De eerste MGB rolde in 1962 van de band en de laatste in 1980, dus tijd voor een feestje. Gelukkig mochten de andere MG’s ook meevieren, zij het dan dat deze geparkeerd werden op het voorterrein de onze stond daar dus mooi tussen te zijn. De ambiance van het autotron leverde uiteraard een paar mooie plaatjes op die ik bewaar voor mijn virtuele garage. Zoals op onderstaande foto te zien is waren we er al vroeg bij, er hing nog wat nevel over het water. Ik vrees ook dat we nooit meer zoveel MGB’s bij elkaar zullen zien. Ik heb ze niet geteld, maar er waren er veel. En wat zeker gedenkwaardig was, het was de hele dag mooi weer, zowel op de heen alsook op de terugweg lekker met de kap open gereden. Een quality weekend met klasse, voor mij mogen er zo nog veel volgen.

bVision Photography

Hey, deze waren er ook, wel leuk om te horen, maar vreselijk irri als ze naast je staan. dan lijkt het meer op kattengejank.

bVision Photography

23 Comments

 1. Hai Sjoerd!

  dat is mooi zeg! Wat een karretjes…
  Hier vlakbij in Zandvoort waren er gisteren een soort van races van oude autoos.
  Maar ze moesten natuurlijk eerst in Zandvoort komen.
  Dus reden ze ook door Haarlem en langs de wandelroute. Prachtig!
  Ik wou bijna gaan applaudiseren!!

  groetjes van Marlou

  .

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.