Voetstappen in fantasieland
Voetstappen in fantasieland

Voetstappen in fantasieland

bVision & Photography


Een van de creatieve makers van onze groep, Jidske van de Klundert, is dichteres en maakt ook tekeningen en andere creatieve dingen. Ze heeft na een aantal gedichtenbundels variërend van bundels met foto’s, tekeningen tot bundels met collages uitgegeven te hebben, met ‘volwassen’ gedichten die weten te raken, nu ook een gedichtenbundel speciaal voor kinderen gemaakt. Met als onderliggend doel: de leesvaardigheid bevorderen. Het zijn gedichten die aansluiting vinden met de fantasiewereld van kinderen. Ze kunnen aan hen voorgelezen worden. Ook kunnen de kinderen ze makkelijk zelf lezen.
Het boek heet ‘Voetstappen in fantasieland‘ en Jidske geeft hier haar fantasie alle ruimte en laat ze speelsheid en kleur terugkomen in zelfgemaakte tekeningen. een boek voor kinderen en mensen die het kind in zichzelf levend willen houden, weet te prikkelen en laat (glim)lachen.
ISBN: 9789464891171
Aantal pagina’s: 70
uitgever: www.boekscout.nl

Regenlaarsjes

Regenlaarsjes rennen
Door een berg van bladeren
Aan rupsenpootjes

Lopen vrolijk over blad
Happen stap voor stap
Kleine hapjes

Duiken in het rond
Blaadjes huppen
Zo gezond

Rupsenpootjes
In regenlaarsjes
Klaar om heerijk rond te stappen

©Jidske van de Klundert

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

17 Comments

  1. Het is goed om kinderen te stimuleren om te lezen. Ik ga nog steeds elke drie weken met Y naar de bieb om boeken voor hem te halen. Als we samen halen, dan gaat hij wel en dan leest hij ze ook graag.

    Love As Always
    Dimario

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.