Spanning
Spanning

Spanning

Van Di Mario van zijn weblog Di Mario.info ontving ik het onderstaande, geheel ongeschonden,trafohuisje aan de Hemelrijkstraat in Sint-Michielsgestel, Noord-Brabant. Een mooi huisje dat ook best in de omgeving thuishoort. Hij schreef hierbij het volgende:
Hallo Sjoerd,
Na afgelopen weekend in Limburg te zijn geweest dwaalde we af naar de Veluwe. Niet voordat we gestopt waren bij de aspergeboerderij van Sint-Michielgestel. Daar moet je zeker even stoppen als je in de buurt bent. Aan het eind van de weg vind je dit huisje. Snel even de auto uit gesprongen voor een foto.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

18 Comments

  1. Dit trafohuisje ziet er zeker heel netjes uit, je zou haast denken dat deze is vergeten. Hans

    @ er is voor de aanleg van deze rotonde al een andere rotonde aangepast naar dit ontwerp.
    Hadden ze beter deze ook gelijk zo kunnen aanleggen.
    @ Leffe is lekker.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.