Mural Valkenburg – Maison Chic
Mural Valkenburg – Maison Chic

Mural Valkenburg – Maison Chic

Deze mural zag ik alleen van afstand maar ik vond het een mooi plaatje zodat ik deze meteen heb vastgelegd. Hij staat in Valkenburg volgens mij aan de Koninginneweg in het centrum, terwijl ik net de Old Hickory brug voorbij was op de kerkstraat. Het is reclame voor Maison Chic aan de Groote Staat in Maastricht. Er hangen nog meer van dit soort reclames, maar je moet ze maar net zien.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

14 Comments

  1. Het is een oude manier van reclame maken op de gevels.
    vroeger zag je ze veel, e mooiste zijn de verweerde uit lang vervlogen jaren. Hans

    @ er zijn nu drie kuikens en nog twee gave eitjes.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.