AI en AI tekst en beeld
AI en AI tekst en beeld

AI en AI tekst en beeld

Uiteraard is dit een grap van mij en volledig verzonnen door Microsoft programma’s met wat hulp van AI en mijzelf. Maar zover kan het gaan. Een een virtueel persoon die een blog op het WWW gaat zetten.

In een donker en rokerig café zat een oude man, vermoeid en zwaar van hart. Zijn handen, getekend door de tijd, rustten op een oud Lee-Enfield geweer. De bar kraakte onder het gewicht van zijn verleden. Achter de bar stond een roodharige vrouw, haar handen behendig een biertje schenkend. Haar lach vulde de ruimte, een schril contrast met de zware stilte van de oude man. Hij staarde naar het schuimende bier, zijn gedachten verloren in de diepten van het donkere vloeistof. Elk geluid, elke beweging leek hem dieper in zijn stoel te drukken. De vrouw zette het bier voor hem neer, haar ogen vol medeleven. Maar de oude man merkte het niet op, verzonken als hij was in zijn eigen wereld. Een wereld waarin alleen hij en zijn geweer bestonden. Het was een beeld dat, net als het café zelf, doordrenkt was van verhalen en geheimen.
Verhaal: Bing Copilot
Tekening: Microsoft Designer
Copyright: bVision.nl

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

15 Comments

  1. Inderdaad AI is helemaal in.
    De handen zijn het lastigste maken voor AI, maar al met al een mooie uiting bij de tekst. Hans

    @ met AI kun je ook mooie jingles en tunes maken.

  2. Ria van Felius

    Ik vind het allemaal zo nep en zo ziet het er ook uit. Kijk hoe ze die fles vast houdt en de handen van de man kloppen ook niet, raar geweer ook, daar zit een bocht in, niks moois aan.

  3. Kakel

    De foto is veelzeggend. De tekst rammelt. Waarschijnlijk door de vertaling van het Engels naar het Nederlands.
    Sylvia Witteman gaf AI een opdracht een column zoals zij schrijft, te schrijven. Dat mislukte. Voorlopig een troost…

  4. Frank-103

    Het doet mij ook aan nonkel Juul denken die een keun gaat schieten voor Vanderpreut, of zoiets. Of een, zoals in de VS gebruikelijk, idioot die op onschuldige burgers gaat schieten. Ik zou oom agent even bellen en de rest op veilige afstand afwachten!

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.