Alledaagse mensen (2)
Alledaagse mensen (2)

Alledaagse mensen (2)

bVision & Photography

Ik zou nog even terug komen op die alledaagse mensen in Valkenburg. De bovenstaande foto kon ik pas maken nadat ik dat stelletje oude ‘menschen’ had weggejaagd van de zitplaatsen. Kom zeg oprotten, juljie kunnen kiezen, of wel of niet op de foto. Ik had er niet bij gezegd dat ik de foto toch zou plaatsen. Was leuk geweest als het zo gebeurd was. In werkelijkheid waren deze mensen zelf opgestaan zodat ik een foto kon maken. Wel met enige hilariteit.
De Alltagsmenschen, of alledaagse mensen, zijn levensgrote betonnen beelden van mensen in alledaagse situaties, gemaakt door de Duitse kunstenaars Christel en Laura Lechner. Deze beelden stralen warmte, humor en herkenning uit, waardoor ze een glimlach op het gezicht van voorbijgangers toveren.
Twee opmerkingen nog hierbij.
1. Ik had natuurlijk met AI deze ‘menschen’ om kunnen transformeren maar dat heb ik echt niet gedaan. 2. De grap van gisteren met AI was inderdaad gebaseerd op de verhalen over Nonkel Juul, de creatie van Suske aka Francky.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

19 Comments

  1. De alledaagse mensen in Valkenburg, samen met echte mensen ziet het er nog gezelliger uit. Hans

    Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
    Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.