Funny (nog 4 te gaan) – reclame

Ik weet het, reclame is een open deur intrappen. Niemand kijkt ernaar, de meeste ergeren zich eraan en veelal zijn ze gewoon niet leuk. Het meest irritant echter is reclame midden in een spannende film. Er zijn uitzonderingen in de reclame, en die zie je meestal niet op TV maar op en langs de weg. Kijk eens hier naar deze Pringels-truck. Hot en spicy, inderdaad. Zo wordt de wereld toch een stuk leuker. Of het ook maar een pringeltje meer wordt weet ik niet, maar origineel is het wel. En als je het mij vraagt zijn dit de echte kunstenaars. Van zo’n truck kan ik lyrisch worden. Nu nog een passend muziekje erbij: Met de vlam in de pijp scheur ik door de brennerpas, met mijn dertig tonnen diesel ver van huis en in mijn sas….. Yes, hot en spicy20 Comments

 1. Die is inderdaad super leuk. Dat liedje past er goed bij.
  Wat ik op dit moment qua reclame de topper vind is “goeiemoggel” van Kpn!

 2. Deze truck is echt mooi.

 3. Ik heb het niet op reclames. Blijf ze storend vinden. Maar die truck is mooi!

 4. In veel reclame zit een flinke dosis humor. Ik zap het dus niet altijd meteen weg. Die van Centraal Beheer, die met die ambulance, vind ik erg goed.

  Verder is reclame in een film, goed voor een plaspauze, wat te drinken halen enz. Maar wat ik niet begrijp in de reclamewereld is dat het tegenwoordig een commercial moet heten bij veel mensen? We hebben er toch een goed Nederlands woord voor!

 5. Soms vind ik reclame wel leuk hoor!
  Ben erg blij dat al die belspelletjes aan het verdwijnen zijn, zo’n onzin!

 6. Dit soor optische illusies (daar valt het toch onder?) zijn prachtig en werkelijk heel mooi gemaakt, kunststukjes idd. Ik vind het ook een mooie subtiele reclame want aan de zijkant zie je niets van dat gepringel.
  Misschien heb je de reclamemakers een idee gegeven en gaan ze nu een reclamefilmpje van deze truck door de Brennerpas maken, alhoewel, dat zou ook erg ongelukkig kunnen uitpakken gezien de vele ongelukken in tunnels…

 7. Helemaal werelds die geairbrushde Hot & Spicy Truck! Maar het muziekje is mij iets te lief wat mij betreft. Doe mij maar Burn motherfucker Burn!! 😉

 8. Leuk verzonnen is het wel.. Ze moeten wat verzinnen om die troep aan de man te brengen 🙂

 9. toch ook vind ik sommige reclames meesterlijk verzonnen en gemaakt.

 10. Meestal zijn de reclames als je ze voor het eerst ziet best leuk. Het wordt vervelend omdat je ze wel honderd keer moet zien, maar naar de cocacola reclame kan ik eindeloos vaak kijken. ALFA bier is toch goedkoop bier, of vergis ik me nu?
  OT Mag ik nog een c in mijn naam erbij?

 11. Wat een zooi in die vrachtwagen zeg. Das echt niet normaal meer. En dat mag zomaar de weg op?

 12. Ik kijk zelden tvee, laat staan films. Ik download ze wel ergens .. 😉 Die truck is okee, mooie combinatie!!

 13. Haha, jij weet reclame te promoten:-)

 14. nou sommige reclames zoals die van kpn..goeiemoggel en abdeling sproetjes die vind ik erg leuk en ook die van even apeldoorn bellen met die nieuwe ambulance… ach hij staat op mijn andere log http://pluisjesworld.punt.nl dan weet je welke ik bedoel 😉

  maar zulke plaatjes kan ik ook erg om lachen!!

  groetjes!!

 15. Sommige reclames zijn echt steengoed, maar de meeste ergeren alleen maar. Ach ’t hoort erbij he! Deze truck is geweldig! Had nog even gehoopt dat je er echt bij ging zingen, maar we horen niks 🙁

 16. Het is erg creatief, dat wel! en origineel ook.
  Maar, dat is net als bij reclame, na een keertje weet je het wel.

 17. Tuurlijk, wordt meteen geregeld…

 18. Sommige reclame kan me wel bekoren: Goeiemoggel bv. iedere keer lig ik weer in een deuk. Of die van even Apeldoorn bellen (ambulances) Ook leuk!

 19. ik heb geen hekel aan reclame, maar de laatste tijd zijn er vele vervelende,
  deze vindt ik wel leuk

 20. Weet ik nog niet hoe het zit met het uitje!!!!

Geef een reactie