Tips en Truuks – Pearl wekker

Deze unieke wekker kwam ik tegen in de Duitse Pearl catalogus, maar zal ongetwijfeld ook hier ergens te krijgen zijn. Hij is echt hondsgemeen en speciaal bedoeld voor mensen die de neiging hebben om na het uitzetten van de wekker weer in slaap te vallen. Als de wekker afloopt wordt het wieltje bovenop gelanceerd en de wekker stopt niet eerder dan dat het wieltje weer is terug geplaatst op de oorspronkelijke bevestiging. Ik zou zo de neiging hebben om de wekker een uurtje eerder dan normaal te zetten en zo de reactie van de eigenaar te testen. Volgens mij vang je het wieltje na een paar dagen al in de lucht op voordat je moet gaan zoeken. Het resultaat is dan hetzelfde, je bent op dat moment gewoon wakker… Ofwel een goede tip als u een kado zoekt voor iemand waar u niets voor weet, en die niet s’nachts naast u ligt te ronken. In het laatste geval zijn er namelijk twee de klos…20 Comments

 1. O, nee, da’s pas erg als je man eruit moet, kun je er zelf, als vrouw, ook van genieten. Nee, hoor, ik por m wel in z’n zij!

 2. ik durf het bijna niet te zeggen…. maar zo een zou ik bijna voor mezelf kopen! ik slaap inmiddels door 3 wekkers heen!!
  Maar morgen gelukkig niet, dan is het zaterdag! Bij deze een fijn weekend!1

 3. Zo’n wekker hoef ik dus never-nooit niet!

 4. Zo’n 18 jaar geleden had ik een wekker die je moest oppakken en tegen de muur moest smijten om’m uit te krijgen. Dat is pas plezierig wakker worden! Met een enorm gevoel van voldoening begin je dan de dag.

 5. Ik ben toch wel erg blij dat ik me aan dit soort kunstukjes en kunstgrepen niet meer hoef op te houden. Dit wil je jezelf toch niet laten overkomen.

 6. Deze was mij ook al opgevallen ja. Weet niet of ik het de mensen als kerstkado aan kan doen.

 7. Zo vinden ze steeds wat nieuws uit.
  Ik heb mijn wekker en zolang die me nog wekt mag die blijven.

 8. oh dat is echt wat voor mij,
  ik druk de wekker wel 10x uit voordat ik opsta
  ๐Ÿ™‚

 9. Gelukkig heeft mijn P. zo’n wekker niet nodig en hij wekt op zijn beurt mij op een heel vriendelijke wijze als de tijd daar is. Ik heb de c gekregen

 10. Wat een klote wekker ๐Ÿ™‚

 11. hahaha, wat een geweldige wekker, ik zou er wel iemand voor weten maar dan mag ie alleen afgaan als ik al op ben ๐Ÿ™‚
  Maxim zet nu zijn wekker bovenop de kast, als deze afgaat maak ik ‘m wakker en zet ik mijn voeten in zijn rug om hem zo een duwtje in de goede richting te geven ๐Ÿ˜‰

 12. Hahahahaha wat een geweldig ding… maar niks voor mij hoor! ๐Ÿ˜‰

 13. Ik ben gek op dit soort gadgets! Leuk ideetje om iemand echt te irriteren! Thanks! ๐Ÿ˜‰

 14. Die wekker zou bij mij een heel kort leven hebben!!!

 15. Hahahaha, dit is wel een leuke wekker.. Daar weet ik wel een slachtoffer voor ๐Ÿ™‚

 16. Da’s wel vermoeiend wakker worden dan … geeft mij dan maar de Philips Wake-up light

 17. En als dat wieltje nou eens in de prullenbak tussen de papieren valt en je kunt het niet vinden?
  Ik ken trouwens mensen die gewoon niet wakker worden van het geluid van een wekker. Eigenlijk zou hij dus ook nog je neus moeten kriebelen met een veertje en knipperen met felle lampen en tenslotte een glaasje water omkeren boven je hoofd.

 18. LOL dat is nou echt een wekker voor mij.

 19. Ik wacht nog op de wekker die ijskoud water spuit.
  Lijkt me ook een prima manier om gelijk goed wakker te worden.

 20. Ik had hem ooit ergens gezien.. In zo’n gadgetswinkel ofzo…
  Nou geef mij dan maar de snoozefunctie van mijn telefoon! Wordt heel wat prettiger wakker.. ๐Ÿ˜‰

Geef een reactie