Tips en Truuks – Pearl wekker

Tips en Truuks – Pearl wekker

Deze unieke wekker kwam ik tegen in de Duitse Pearl catalogus, maar zal ongetwijfeld ook hier ergens te krijgen zijn. Hij is echt hondsgemeen en speciaal bedoeld voor mensen die de neiging hebben om na het uitzetten van de wekker weer in slaap te vallen. Als de wekker afloopt wordt het wieltje bovenop gelanceerd en de wekker stopt niet eerder dan dat het wieltje weer is terug geplaatst op de oorspronkelijke bevestiging. Ik zou zo de neiging hebben om de wekker een uurtje eerder dan normaal te zetten en zo de reactie van de eigenaar te testen. Volgens mij vang je het wieltje na een paar dagen al in de lucht op voordat je moet gaan zoeken. Het resultaat is dan hetzelfde, je bent op dat moment gewoon wakker… Ofwel een goede tip als u een kado zoekt voor iemand waar u niets voor weet, en die niet s’nachts naast u ligt te ronken. In het laatste geval zijn er namelijk twee de klos…20 Comments

  1. ik durf het bijna niet te zeggen…. maar zo een zou ik bijna voor mezelf kopen! ik slaap inmiddels door 3 wekkers heen!!
    Maar morgen gelukkig niet, dan is het zaterdag! Bij deze een fijn weekend!1

  2. Zo’n 18 jaar geleden had ik een wekker die je moest oppakken en tegen de muur moest smijten om’m uit te krijgen. Dat is pas plezierig wakker worden! Met een enorm gevoel van voldoening begin je dan de dag.

  3. hahaha, wat een geweldige wekker, ik zou er wel iemand voor weten maar dan mag ie alleen afgaan als ik al op ben 🙂
    Maxim zet nu zijn wekker bovenop de kast, als deze afgaat maak ik ‘m wakker en zet ik mijn voeten in zijn rug om hem zo een duwtje in de goede richting te geven 😉

  4. En als dat wieltje nou eens in de prullenbak tussen de papieren valt en je kunt het niet vinden?
    Ik ken trouwens mensen die gewoon niet wakker worden van het geluid van een wekker. Eigenlijk zou hij dus ook nog je neus moeten kriebelen met een veertje en knipperen met felle lampen en tenslotte een glaasje water omkeren boven je hoofd.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: