Funny (nog 4 te gaan) – Poeremegoggel
Funny (nog 4 te gaan) – Poeremegoggel

Funny (nog 4 te gaan) – Poeremegoggel
Mijn grijze van Dale lijst groeit met de dag. Na de poeremetator komen er nu ook al bij de goeiemoggel, ik roggel het wel en de afdelingen sproedjes en transploft. Geweldig, hoe maak ik Nederlands. Goeiesmorgens is meteen eruit en Jiskefet moet maar wat anders gaan bedenken. KPN is booming business en is meteen de shirtreclame ingegaan. U begrijpt, ik heb meteen een aantal van die dingen besteld. Voor mijn eigen nog op te richten vliegende stuntteam.


18 Comments

 1. Hoi

  Ik dacht ik kom hier even weer aanwaaien, alles goed met je
  Ik was hier al eerder geweest maar toen was je site nog niet klaar.Ik vind het ook harstikke leuke reclame maar ik moet zeggen ik hoor het nog niet echt om me heen dat ze ook goeiemoggel
  zeggen.

  Fijne avond

  Groetjes Gina

 2. Is inderdaad een flinke rage geworden. Die t-shirts zie je nog net niet op het werk hier. De uitspraken hoor je des te vaker.
  Tot iedereen het tenslotte beu is natuurlijk. Maar dan verzint er wel weer iemand wat kreten.

 3. Catman

  Ik vind de reclame grandioos bedacht. Een tip voor de gouden Loeki. Maar dat iedere Nederlandse lolbroek het nu gebruikt (dat zijn er dik 16 miljoen) vind ik weer weinig orgineel.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.