Funny (nog 4 te gaan) – Eerste viool
Funny (nog 4 te gaan) – Eerste viool

Funny (nog 4 te gaan) – Eerste viool

Gekker moeten we het niet maken toch. Deze viool spelende robot geeft echter aan dat we ons in de toekomst kunnen gaan richten op ware ontspanning. De robot is door Totota ontwikkeld en geeft aan waar we in de toekomst naar toe kunnen. Dat is ook wel nodig, want met de huidige explosieve bevolkingsaanwas is er straks niemand meer om te werken. Dan kunnen de robots of robotten de zaak overnemen hier op aarde. Wil je hem, of het horen klik dan even hier21 Comments

  1. Het is eigenlijkheel knap hoor, het gaat om heel subtiele bewegingen. Maar grappig, een van de simpelste maar wel zeer essentiele dingen bij vioolspelen kan hij niet: de stok van de snaren nemen en opnieuw aanzetten. Het blijft maar doorjengelen.
    Zijn ere al robots die boeken voor ons kunnen lezen? Dan kunnen we zelf gewoon permanent slapen.

  2. Ze komen al een aardig eind op robot gebied, vooral die karretjes lijken me een goede stap voorwaarts.
    Maar (nog meer) robots op de werkvloer of in het huishouden? Naar mijn bescheiden mening gaat daardoor de mens een stapje terug doen op gebied van ontwikkeling. Luiheid in plaats van geestelijk en lichaamlijke ontwikkeling lijkt me geen vooruitgang.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.