War is over

War is over

Gisteren stond in het teken van de kerstinkopen. Vroeg uit de veren om op tijd bij de supermarkt in Beek te zijn. Het was lekker koud en wit en gelukkig hadden niet al te veel mensen ditzelfde idee. Zo hebben we in betrekkelijke rust nog kunnen winkelen. Alleen hadden we wat speciale zaken nodig die niet aanwezig waren. Dat moest dan in de tweede ronde maar. Rond half twaalf weer aan de bak. Alleen die betrekkelijke rust was omgeslagen in een soort massahysterie. Geen parkeerplaats meer te vinden in het centrum van Heerlen. Alles was vol en we wilden alleen maar even naar de markt en die andere (media)markt. Goeiemoggel zeg, waar waren we aan begonnen. Die daalder op de markt hebben we weer dubbel en dwars uitgegeven in de mediamarkt. Daar stond overigens de hele winkel vol. Op de terug weg nog even langs de Lidl waar we een kijvende tante tegen kwamen die het niet eens was met het langzame rijden van een bejaarde heer. It’s Christmas lady…. Nog snel even langs de C1000 en einde oefening. Ik geloof dat ik nu wat rust verdiend heb. War is over.20 Comments

  1. Bij ons is Albert vandaag langs geweest… en dan morgen nog de laatste dingetjes…. heerlijk. Maar stress heb ik meer van het gezellig doen tijdens de maaltijd etc…. hi hi. Ik leer het ws nooit πŸ˜‰

  2. Morgenochtend ga ik even shoppen in de buurtsuper en groenteman en bij wijze van hoge uitzondering (de hele familie eet al 6 mand geen vlees meer ;-)naar onze locale ambachtelijke slager, voor ons (bescheiden)diner op 1e kerstdag…

  3. Gaaf winkelkarretje! Alleen moet je daarmee op zoek naar een grotere winkel.
    Vanmorgen begint bij ons de laatste boodschappen ronde voor de kerst. Lekker rustig en op het gemak op de zondag ochtend.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: