Keek op de afgelopen week (3)
Keek op de afgelopen week (3)

Keek op de afgelopen week (3)

Nog een weekje volhouden en het feestgedruis kan beginnen. Het is volgens mij al koud genoeg voor een witte kerst dit jaar. We waren gisteren even aan het winkelen maar het windje was gatverpielekes koud. Dat is niks, het wilde ook nog niet lukken met het binnenhalen van alle kadootjes voor onder de kerstboom, dat moet over dus. De kerstboom staat gelukkig wel al en is door mijn dochter opgetuigd, en door de katten nog niet afgetuigd. De afgelopen week was er een sowieso een van vallen en opstaan. Een pas vooruit en weer twee terug. En ik verzeker u, dat schiet niet op als het persee nog klaar moet zijn dit jaar. Maar niet alleen maar kommer en kwel gelukkig. In Weert voor de eerste keer eens een basketbal wedstrijd meegemaakt (tussen Upstairs Weert en ZZ Leiden). Ik moet zeggen dat de sfeer me na afloop een beetje tegenviel, maar dat zal wel liggen aan het feit dat de tegenpartij gewonnen had. De foto deze week is speciaal voor Renesmurf, een hoogspanningsmast in Valkenburg.
16 reacties

  1. hebben jullie in de buurt geen overdekte winkelcentra 😉 maar ik geniet er heel erg van van deze kou en hopelijk zet het nog een tijdje door zodat we kunnen gaan schaatsen op natuurijs!!!

    en praat me niet over hoogspanningsmasten… niet ver van ons huis staat er ook 1 en bij stevige wind en dan met name als de wind onze kant op staat wordt ik gek van het zingen van dat ding!!

    fijne avond

  2. Het is hier zonnig koud, heerlijk!
    En Niles is gelukkig niet zo geenteresseerd in de kerstboom, die gaat er lekker bij liggen slapen 😉 Tja dat hebben we wel eens anders meegemaakt. We moeten nu meer oppassen dat Pluk de ballen er niet uit zwiept.

    Fijne dag!

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.