Keek op de afgelopen week (2)
Keek op de afgelopen week (2)

Keek op de afgelopen week (2)

Het is zondag, en de eerste week zit er alweer op. Sinterklaas is zoals ieder jaar om deze tijd richting Spanje vertrokken en menigeen is mee gegaan. En wie zou niet mee willen als het daar lekker warm is en je hier van de weg af waait. Ook het eerste blogweekje zit erop. Met gemengde gevoelens welliswaar, ook voor mij is het even wennen. Maar het valt me niet tegen, dus we gaan nog even een paar jaar door. Gisteren was de grote terugverhuizing van mijn dochter. Het gezin met vier volwassenen is weer helemaal compleet. En als ik kijk wat er deze keer allemaal mee terugkomt, dat hou je niet voor mogelijk. We bezitten nu een aantal koelkasten, met kleine diepvries. Bedden in overvloed. Kasten teveel, een riedel aan prullaria en stapels was. Rest alleen de vraag waar blijf ik ermee. Een uitdaging voor de komende weken. En morgenvroeg zit ik in ene keer op een heel andere plaats op kantoor, juist ja, ook verhuizen. Ik denk dat ik maar op een boot ga wonen en werken, die kan ik overal mee naar toe nemen. Ik ben geloof ik langzaam aan een paar vrije (kerst)dagen toe, maar vandaag eerst eens even een boompje gaan versieren.20 reacties

 1. Hoe herkenbaar. Ons huis is ook een paar jaar een duiventil geweest met in en uit fladderende kinderen. Was ik net weer gewend aan de ene situatie bv vrijheid, dan kon ik me weer in gaan stellen op het met anderen rekening moeten houden had ik dat weer onder de knie dan ging het weer net ietsje anders.

 2. whoeii.. lekker zo’n huis vol. Als er maar weer uitzicht is op het moment dat de spullen weer uit het huis verdwijnen. Volgens mij is hier onderhand alles de deur uit en staat het nog vol. (mijn eigen schuld, afscheid nemen doet een beetje pijn)

  Maar… het gaat je goed hier en over belangstelling heb je niet te klagen 🙂

  Jij ook bedankt voor alle comments door de jaren heen …. en maak er maar een mooie Boom van

 3. Agnes

  Leuk bootje zeg, alleen wel wat ongezellig om er dan alleen op te gaan zitten lijkt me.
  Waarom heb je beide kids weer thuiswonen? Lijkt me wel een gek idee, eerst ze loslaten en dan komen ze toch weer deels ’terug’. Succes met de zooi, en als ze over een jaar of 5 nog steeds thuiswonen, dan wil ik wel wat overtollig spul van je overnemen 😉
  Succes met de verhuizing op je werk.

 4. Ik heb geen moeite met wennen hoor, vind dat je het heel leuk doet zo en ik hoop dat je het zo een paar jaar volhoudt!

  Maf om van een ‘kinderloos’ gezin weer naar een volledig gezin te gaan. Maar goed dat je kids weer een plekje hebben kunnen krijgen in jullie huis. En tja al die handel extra in huis zal zeker niet meevallen maar alles went! 😉

 5. Wat een gedoe zeg… iedereen weer in huis. Geloof niet dan mijn ouders mijn broertje en mij weer in huis zouden willen hebben…hahahahaha. We zijn ook al jaren geleden vertrokken! Maar ja, zo gaan dat soort dingen soms. Dan ben je wel aan wat vrije dagen toe, kan ik mee voorstellen!

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.