Keek op de afgelopen week (5)
Keek op de afgelopen week (5)

Keek op de afgelopen week (5)

De afgelopen week was een echte feestweek, met Oudjaar, Nieuwjaar, een kinderverjaardag van neefje Yasin die 3 werd en mijn zwager Gerard die gisteren treurde dat hij 50 werd. Ik kan me nog herinneren dat het nog maar een klein kereltje was toen ik hem leerde kennen. 12 of 13 jaar was hij destijds. De tijd vliegt gewoon voorbij… Nog een paar jaar en ben zelf met pensioen, tenminste als de regering daar geen stokje voor steekt. Het was ook een week van weer beginnen met werken na een week vakantie. De goede voornemens vielen uiteraard meteen in duigen met al die feest(j)e(s)n (doorhalen wat niet van toepassing is), maar gelukkig las ik dat mensen die wat zwaarder zijn na hun 50 ste wat langer leven. Die hebben gewoon meer weerstand. Dus hebben we gewoon gisteren nog even iets extra genomen om de weerstand nog wat te verhogen. Maar na vandaag doen we het toch echt weer wat rustiger aan. Niets meer in de planning dan alleen maar hard werken, en, daar is ook nog nooit iemand aan dood gegaan.17 Comments

  1. Die feestdagen zijn eigenlijk funest voor de goede voornemens… Afkicken is dan gewoon moeilijk! 😉
    Nou eigenlijk zou ik het liefst nog blijven hangen, maar goed. Werken is idd ook geen probleem.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.