Keek op de afgelopen week (6)
Keek op de afgelopen week (6)

Keek op de afgelopen week (6)

De dertiende vandaag. Niet dat ik bijgelovig ben, het is tenslotte geen vrijdag, maar ik vindt 13 gewoon een mooi getal. De afgelopen week was gewoon druk, druk, en nog eens druk en toch ook weer leuk. Een servercrash op het werk was hiervan de oorzaak. En dat je dan even de urgentie wat moet opschalen moge duidelijk zijn en dat daarvoor tijdelijk wat extra resources nodig zijn kan een pretiige bijkomstigheid zijn. Zo krijg je weer alle neuzen in de goede richting. Vandaag ga ik me dus even onthaasten, even in alle rust een bezoekje brengen aan een museum voor mij iets noordelijker in het land, waarvan een verslag volgt bij de vergeten auto’s van volgende week. Meer hints kunt u niet krijgen. En ik heb deze week op MSN een weblogmaatje wat nader leren kennen, en u snapt, daar gaat wat tijd in zitten, maar was heel aangenaam. Vervelen doe ik me niet, ik heb gewoon tijd te kort, en morgen moet ik alweer werken. De foto… nou ja zeg, waar komt die nu vandaan, die ruikt naar de erwtensoep, eigen design, gisteren… Maar voor de rest gaat hier alles naar wens.11 Comments

  1. Ik hou me liever verder van de soep als je het niet erg vind!

    Veel plezier in het museum en veel plezier met fotograferen. 🙂
    Ben benieuwd welk vergeten merk we te zien krijgen!

    uiteraard gaat er tijd in MSN zitten, maar het is altijd wel super gezellig/interessant/leuk!

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.