Funny – Mijn eigen tapje…

Als de vaatjes voor de Beertender of de Perfect Draft te klein worden kun je nog altijd zelf aan de slag gaan om een perfecte tapinstallatie te bouwen. Wat extra koelers erin en het bier komt er op de juiste temperatuur uit. Een oude PC is in menig huishouden wel te vinden. Nu nog wat vinden voor al die wijnflessen…11 Comments

 1. ik ben niet zo van de alcohol… dus dit idee laat ik lekker aan me voorbij gaan

 2. Geweldig, die heb ik meteen besteld…

 3. Nu nog wat vinden voor al die wijnflessen? Geen probleem, wijnflessen zijn vanaf nu overbodig: http://vip1.easyvod.fr/flash/usbwine/usbwine.swf

 4. Dat is een heel best tapje wat helemaal past bij dat drinkende beroep van je! 😉

 5. En dan maar hopen dat er geen virusjes in zitten!

 6. hahaha
  en ik was al trots op mijn eigen tapje…………..

  😉

 7. hahaha, die van mij tapt wijn 😀

 8. Mijn PC kan koffie zetten.

 9. Is dit nou het beruchte wirbier, ehhh witbier dus! 😉
  Proost!

 10. Leuk modelletje wel 🙂

Geef een reactie