Funny – Mijn eigen tapje…

Als de vaatjes voor de Beertender of de Perfect Draft te klein worden kun je nog altijd zelf aan de slag gaan om een perfecte tapinstallatie te bouwen. Wat extra koelers erin en het bier komt er op de juiste temperatuur uit. Een oude PC is in menig huishouden wel te vinden. Nu nog wat vinden voor al die wijnflessen…11 Comments

 1. Leuk modelletje wel 🙂

 2. Is dit nou het beruchte wirbier, ehhh witbier dus! 😉
  Proost!

 3. Mijn PC kan koffie zetten.

 4. hahaha, die van mij tapt wijn 😀

 5. hahaha
  en ik was al trots op mijn eigen tapje…………..

  😉

 6. En dan maar hopen dat er geen virusjes in zitten!

 7. Dat is een heel best tapje wat helemaal past bij dat drinkende beroep van je! 😉

 8. Nu nog wat vinden voor al die wijnflessen? Geen probleem, wijnflessen zijn vanaf nu overbodig: http://vip1.easyvod.fr/flash/usbwine/usbwine.swf

 9. Geweldig, die heb ik meteen besteld…

 10. ik ben niet zo van de alcohol… dus dit idee laat ik lekker aan me voorbij gaan

Geef een reactie