Funny (nog 4 te gaan) – De tuin

Funny (nog 4 te gaan) – De tuin

Heeft u dat nou ook. Ik heb in het weekend het terras opgruimd, heb de inmiddels afgestorven planten verwijderd en ben aan het snoeien geslagen en langzaam krijg zin in het voorjaar. Het ontluiken van groene knoppen, bloemetjes die uit het gras komen. Maar helaas, ik moet nog even wachten. Het is meer dweilen met de kraan open hier. Warm genoeg, maar zelfs zonder vijver is er nog water genoeg in de tuin. Maar weest niet bevreesd. Ik kwam nog ergens de volgende spreuk tegen: Als in januari de vorst niet wil, dan komt hij vast in maart en april. Dus er is nog hoop op een elfstedentocht, het is toch ook nog veel te vroeg voor de lente. En om alvast te wennen…19 Comments

  1. Wel heel discreet, maar jullie lopen daar diep in het zuiden in ontwikkeling nog wel een beetje achter. Wees er maar zuinig op, met een paar jaar is het een museumstuk 🙂

    hanscke

Reageren mag, stay safe!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: