Funny (nog 4 te gaan) – the new one
Funny (nog 4 te gaan) – the new one

Funny (nog 4 te gaan) – the new one

Voor iedereen die denkt dat de wandeltochtjes door de omgeving snel gemaakt zijn vertel ik even dat er buiten het wandel en puzzelgedeelte er gemiddeld zo’n vier uurtjes inzitten. de foto’s maken en bewerken, het verhaal schrijven en de route uitzetten. en dan doe je dus zonder camera helemaal niets. Dat is ook de reden dat ik snel een nieuwe camera nodig had, zonder foto’s geen Limburg in beeld. Nu had ik nog wel een oudje liggen als reserve in de auto, maar dat was toch niet echt de oplossing. En voor het doel waar ik hem voor nodig heb is een spiegelreflex overdone. Mijn keuze is gevalleen op een Fujifilm Finepix S5800. Goedkoper als wat ik had, met geen uitwendig draaiende lenzen, maar wel met een betere groothoek en voldoende zoom als het nodig is (opt. x dig. 10X5.1 = 51 maal). En het geld wat we daarvoor uitgegeven hebben besparen we door online de nieuwe vaatwasser te kopen en hem zelf te installeren. En ik moet zeggen de Finepix bevalt me nu al prima, eigenlijk beter dan de Olympus. En het grote voordeel bij deze is dat al mijn oude geheugenkaarten hierin werken (zowel SD als XD). Maar als je ze in de computer laat zitten zijn de 26 MB intern zo vol….( het HIV virus heeft hier weer eens toegeslagen).16 Comments

 1. Ziet er een prima toestel uit. En aan de kwaliteit van de foto’s heeft het hier nooit gelegen.
  Ik hou het voorlopig op een acertje. Ben de laatste jaren meer bezig met wat anders dan fotograferen.

 2. Over de Limburger uit mijn logje:

  Mijn moeder heeft de kapstok (waar de Limburger in verstopt zat achter de spiegel) ooit gekocht/gekregen in 1974.
  Nu waren ze hem aan het verven en stukken eraf zagen om hem passend te maken in de gang, en ontdekten ze de pagina.

 3. Er komt 1 reactie in me op, maar ik geloof dat ik die maar niet moet plaatsen…
  Nouja zooit het ook:
  Hoe ouder je wordt, hoe meer je vergeet…
  hihi.
  Ik had al even gegoogeld! Hij ziet er stoer uit. 🙂

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.