CSS en HTML (4)
CSS en HTML (4)

CSS en HTML (4)

Voordat we beginnen met het ontwerp van een webpagina moeten we nadenken over de inhoud en hoe we deze willen laten zien. In het vorige stukje hebben we de blokken verdeeld met behulp van de <DIV> TAG en CSS om te laten zien waar we naar toe willen. Een eigen webpagina. Om te beginnen moeten we ons de kennis eigen maken van <HTML> de HyperText Markup Language en de daarvan afgeleid, uitgebreide talen. Maar eerst gaan we de <body> tag inrichten. Alles wat we binnen deze tag doen zien we op het scherm. Dus dat moeten we meteen goed doen. Wat we kunnen regelen in de <body> tag is o.a. de kleur van de achtergrond, de kleur van de tekst, het gebruikte font etc. En, veel van die dingen worden in ene keer standaard voor alles wat er verder gebeurd. Hoe definieren dat:
12 reacties

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.